Környezetvédelem

Az emberi társadalom által saját ökológiai létfeltételeiben saját maga által okozott károsodások megelőzésére, a károk mérséklésére vagy elhárítására irányul

Újrahasznosítás

Védjük környezetünket Növelni kívánjuk a megújuló energiaforrások használatának arányát a jelenlegi 3,6%-ról 5%-ra.

Szelektívhulladék gyűjtés

Nem, nem öntik össze... A legjobb hulladék a "nem keletkező hulladék", a hulladékhegyek csökkentése mindannyiunk feladata és felelőssége, amit csak közös erőfeszítéssel tudunk elérni.

previous arrow
next arrow
Slider

Zöldhulladék információ 2020-07-17

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 20-tól a házhoz menő zöldhulladék-gyűjtésen felül, telephelyünkön további zöldhulladékot is átveszünk az alábbiak szerint.

Telephelyünkön (Balatonalmádi, Rákóczi F. u. 43.)  térítés mentesen átveszünk:

  • fás szárú zöldhulladékot (ágakat, ágnyesedékeket…), az eddigiek szerint, továbbá
  • lágy szárú zöldhulladékot (falevelet, füvet…). Maximális mennyiség: 150 kg/ingatlan (ügyfél)/év, ez 10 db, 120l-es zsáknak felel meg.

Nyitva tartás:      hétfő: 6.00-14.00,

péntek: 6.00-16.00.

Kérjük Önöket, hogy a házhoz menő gyűjtéshez zöldhulladékukat csak szállítási héten (31. 35. 39. 43. és 47. hét) helyezzék ki közterületre! Az idei évtől használt biológiailag lebomló zsákok napfény hatására elkezdhetnek lebomlani, ezért kérjük ne a tűző napon tárolják azokat!

Fás szárú zöldhulladékot kérjük, továbbra se rakjanak ki, azt kizárólag a telephelyünkön tudjuk fogadni!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a fás szárú zöldhulladék helyben hasznosítását elősegítendő, hamarosan új szolgáltatást kívánunk indítani! Terveink szerint a jövőben Társaságunktól ágaprító gépet tudnak igénybe venni, részletes és pontos információkkal kapcsolatosan, kérjük, folyamatosan kövessék nyomon honlapunkat (www.balkom.hu/hirek/)!

Balkom Np. Kft

Print Friendly, PDF & Email

Egyéb hírek