A képhez tartozó alt jellemző üres; balkomlogo.jpg a fájlnév

Tisztelt Ügyfeleink!

Jelen hírlevelünkben tájékoztatjuk a balatonfűzfői lakosokat érintő aktuális információkról a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásra vonatkozóan.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Ügyfélszolgálatunkat előre egyeztetett időpontban keresheti fel, időpontfoglalását honlapunkon keresztül teheti meg: https://balkom.hu/idopontfoglalas/ !

Ügyfélszolgálatunkon tartózkodása során a maszk viselése kötelező, azon ügyfeleket, akik nem viselnek maszkot, nem tudjuk fogadni (lefoglalt időpont ellenére sem)! Kézfertőtlenítés az ajtóban történik, a fertőtlenítőről Társaságunk gondoskodik.

Ügyfélszolgálatunkon intézhető ügyek:

  • 120 l-es emblémázott szabvány hulladékgyűjtő zsák vásárlása:
    • sárga: többlet kommunális hulladék esetén, bruttó 312 Ft/db
    • zöld: többlet biológiailag lebomló kerti zöldhulladék esetén (csak zöldhulladék gyűjtés ideje alatt), bruttó 312 Ft/db
  • szabvány zárt edény vásárlása: 60 l, 80 l, 120 l,
  • szelektív edény igénylése.

Felhívjuk figyelmét, hogy elektronikusan, személyes megjelenés nélkül is tud ügyet intézni, pl. a közszolgáltatás megrendelését, meglévő szolgáltatás módosítását, tulajdonosváltást stb. Az ügyintézéshez szükséges dokumentumokat kérjük, az ugyfelszolgalat@balkom.hu e-mail címre szíveskedjen megküldeni, ezután Társaságunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérjük, amennyiben a jövőben igényt tart elektronikus hírlevelünkre, jelezze ezt felénk az ugyfelszolgalat@balkom.hu e-mail címen keresztül.

ZÖLDHULLADÉK-GYŰJTÉS

Ősszel a 41. 43. 45. és 47. héten gyűjtjük be az ingatlan elé kihelyezett biológiailag lebomló kerti zöldhulladékot. További információkkal később jelentkezünk honlapunkon és hírlevél formájában.

SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉS, LOMTALANÍTÁS, TÖBBLETHULLADÉK-GYŰJTŐ ZSÁK

Az eddig megszokottak szerint, minden hónap első csütörtökén gyűjtjük be az ingatlan elé kihelyezett tiszta szelektív csomagolási hulladékot.

A házhoz menő lomtalanítási szolgáltatásunk nem változott, évente 1 alkalommal max. 3 m3 mennyiségű lomhulladék elszállítását tudja írásban (e-mailben) igényelni.

Amennyiben többlet kommunális hulladéka keletkezik, annak elszállíttatására sárga zsákot tud vásárolni, személyesen ügyfélszolgálatunkon (időpontfoglalással) vagy házhozszállítással (bruttó 1900 Ft házhozszállítási díj ellenében). A 120l-es emblémázott szabvány sárga zsák díja bruttó 312 Ft/db.

ÜDÜLŐ-/NYARALÓTULAJDONOSOK

Az elmúlt évekhez hasonlóan április 13 – október 9. között hetente 1 alkalommal gyűjtjük a kommunális hulladékot.

Felhívjuk a nyaralótulajdonosok figyelmét, hogy az idei évtől a vonatkozó önkormányzati rendeletnek megfelelően, a szabvány zárt hulladékgyűjtő edényzet használata kötelező, vagyis kérünk minden nyaralótulajdonost, szerezzen be zárt szabvány gyűjtőedényt, és jelölje azt meg, pl. matricázza fel a pontos címmel, hogy az azonosító chipet fel tudjuk helyezni rá. Társaságunknál szabvány edény beszerezhető bruttó 12.446 Ft díj ellenében.

EDÉNYEK CHIPPEL TÖRTÉNŐ ELLÁTÁSA

Kérjük amennyiben az Ön edényén még nincs chip, ügyfélszolgálatunkkal mielőbb szíveskedjen felvenni a kapcsolatot. Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő: 12.00-16.00 Kedd: 8.00-12.00, Szerda: 12.00-16.00 Csütörtök: 7.00-19.00 Péntek: 8.00-12.00

Pontos és friss információkkal kapcsolatosan, kérjük, folyamatosan kövessék nyomon honlapunkat (www.balkom.hu/hirek/)!

Szíves együttműködésüket köszönjük!

Vigyázzunk egymásra, családunkra és magunkra!