Környezetvédelem

Az emberi társadalom által saját ökológiai létfeltételeiben saját maga által okozott károsodások megelőzésére, a károk mérséklésére vagy elhárítására irányul

Újrahasznosítás

Védjük környezetünket Növelni kívánjuk a megújuló energiaforrások használatának arányát a jelenlegi 3,6%-ról 5%-ra.

Szelektívhulladék gyűjtés

Nem, nem öntik össze... A legjobb hulladék a "nem keletkező hulladék", a hulladékhegyek csökkentése mindannyiunk feladata és felelőssége, amit csak közös erőfeszítéssel tudunk elérni.

previous arrow
next arrow
Slider

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hulladékgyűjtő edények azonosítóval történő ellátása folyamatban van

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hulladékgyűjtő edények azonosítóval történő ellátása folyamatban van, ebben kérjük azon lakosok segítségét, akik még nem rendelkeznek azonosítóval, hogy mielőbb keressék fel Társaságunkat. Azon edényekre, amelyek nem, vagy téves adatokkal szerepelnek adatbázisunkban, matricát ragasztunk. Ezen edények tulajdonosait kiemelten kérjük, hogy keressék fel Ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén. Email: ugyfelszolgalat@balkom.hu Nyitva tartás: személyes: H:8-16h, Sze:8-12h, Cs:7-19h, P:8-16h, Szo:8-12h, telefonos: (+36 88 438-688) H:12-16h, K:8-13.30h, Sze:12-16h, Cs:15-19h, P:12-16h. Amennyiben ügyfélszolgálatunkkal az egyeztetés nem történik meg, a gyűjtőedényre nem tudunk azonosítót felhelyezni. Felhívjuk figyelmüket, hogy az azonosítóval nem rendelkező edények ürítését szeptember 1-től nem áll módunkban elvégezni! Kérjük Önöket, hogy amíg az azonosító nem kerül felszerelésre az edényére, addig az edényt ürítési napokon 6:00 és 16:00 óra között kint hagyni szíveskedjenek a közterületen!

Print Friendly, PDF & Email

Egyéb hírek