Tisztelt Ügyfeleink!

Figyelembe véve a jelenlegi járványügyi helyzetet, a koronavírus járvány terjedésének megakadályozása, a járvánnyal összefüggő kockázatok csökkentése, Ügyfeleink, Munkavállalóink, valamint azok családtagjai egészségének megóvása érdekében személyes ügyfélszolgálatunk működtetését 2020. március 16-tól visszavonásig szüneteltetjük.

Személyes ügyintézés helyett az alábbi elérhetőségeinken állunk rendelkezésére.

Telefonos ügyfélszolgálatunk elérhetősége: 06-88-438-688

Telefonos ügyfélszolgálatunkat a személyes ügyfélszolgálat szüneteltetésének idejére kibővítjük.

Telefonos ügyfélszolgálatunk elérhetőségi ideje:

Hétfő, Szerda, Péntek: 8:00 – 16:00 óráig,

Kedd: 8:00 – 12.00 óráig,

Csütörtök: 7:00 – 19:00 óráig.

Elektronikus ügyintézéshez e-mail címünk: titkarsag@balkom.hu

Levelezési címünk: 8220 Balatonalmádi, Rákóczi Ferenc u 43.

Közszolgáltatási szerződésekkel, adatváltozásokkal kapcsolatos nyomtatványok honlapunkon www.balkom.hu (ügyfélszolgálat / letölthető formanyomtatványok menüpont) megtalálhatók és letölthetők. A nyomtatványok eljuttatási módja ügyfélszolgálatunkra: szabályszerűen kiöltve, aláírva fényképként vagy szkennelt formában csatolva e-mail címünkre, illetve postai úton.

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a személyes ügyfélszolgálat működésének szüneteltetésével egyidejűleg a gyűjtőedények értékesítése is szünetel.

A szelektív csomagolási hulladékot visszavonásig bármilyen átlátszó zsákban elszállítjuk.

Társaságunk az üdülőingatlantulajdonosoktól igény esetén megkezdi a hulladékszállítást. A hulladékszállítás azonnali igénybevételének legegyszerűbb módja, ha az idény jellegű szolgáltatásról állandó jellegűre váltanak. Az állandó szolgáltatást a bejelentés/igénybevétel napjától át tudjuk állítani, tehát a számlázás is a bejelentés/igénybevétel napjától fog történni.

A járvány visszaszorítása érdekében hozott intézkedések folyamatosan zajlanak, ezért kérjük Önöket, hogy folyamatosan kövessék az információkat, a tegnapi információ nem biztos, hogy ma is helytálló. A korábbi tervek szerint áprilisban induló házhoz menő zöldhulladékgyűjtéshez tartozó zöld zsák forgalmazásával kapcsolatos tudnivalókkal később jelentkezünk.

Munkatársainkkal az elkövetkezendő időszakban azon dolgozunk, hogy a lehetőségekhez képest a legtöbbet és legjobbat hozzuk ki a jelenlegi helyzetből, ehhez kérjük segítő együttműködésüket és szíves türelmüket!

Vigyázzunk egymásra, családunkra és magunkra!

WHO a fertőtlenítő kézmosás menete

Önkormányzati Hírlevél 2020. évi 3. sz. Tudástár I Pandémia