Tisztelt Ügyfelünk!

Jelen hírlevelünkben tájékoztatjuk a Balatonfűzfőn bevezetésre kerülő házhoz menő szelektív csomagolási hulladékgyűjtés menetéről.
A házhoz menő szelektív csomagolási hulladékgyűjtés során, Társaságunk az Ön által összegyűjtött csomagolási papír -, műanyag – és fém hulladékot közvetlenül az Ön ingatlana elől szállítja el. Kérjük, amennyiben a Társaságunk által biztosított házhoz menő szelektív csomagolási hulladékgyűjtésre igényt tart, az alábbiakat szíveskedjen figyelembe venni!

A házhoz menő szelektív csomagolási hulladékgyűjtést bármilyen átlátszó (nem fekete) zsákkal tudja igénybe venni. Az átlátszó zsák beszerzése az Ön feladata. Kérjük, az átlátszó zsákokat legkésőbb reggel 6 óráig helyezze ki az ingatlan elé! A szelektív csomagolási hulladékgyűjtés egész évben havonta egyszer, minden hónap első csütörtökjén történik. Az első szállítási nap: 2016. augusztus 4.

Kérjük, a házhoz menő szelektív csomagolási hulladékgyűjtés során a következő hulladékokat helyezze el az átlátszó zsákokba: műanyag palackok (üdítő, ásványvíz), italos karton (Tetra-Pak), reklámzacskók, fóliák, tejfölös, joghurtos poharak, margarinos dobozok, tisztítószeres flakonok, alumínium italos dobozok (sör, üdítő), konzerves dobozok. Kérjük, a vegyes újság papírhulladékot kötegelve, dobozolva, a hullámpapír hulladékot lapjára hajtogatva helyezze ki a zsák mellé! Kérjük, a zsákokba csak konyhai szennyeződéstől mentes, tisztára mosott hulladékot helyezzen!

A házhoz menő szelektív csomagolási hulladékgyűjtés során az üveghulladékot nem szállítjuk el, azt továbbra is a szelektív szigeteken tudja elhelyezni!

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a szelektív csomagolási hulladékot nem az előírtaknak megfelelően helyezi ki (nem átlátszó zsákban, vagy a szelektív csomagolási hulladék háztartási hulladékkal szennyezett), úgy azt Társaságunknak elszállítani nem áll módjában, az illegális hulladéknak minősül és a 2012. évi II. törvény értelmében köztisztasági szabálysértés miatt a közterület-felügyelő helyszíni bírságot szabhat ki.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a házhoz menő szelektív csomagolási hulladékgyűjtési szolgáltatást kizárólag a családi házzal rendelkező Ügyfeleink tudják igénybe venni.
A Társasházak a jövőben is az alábbi helyeken található szelektív szigeteken helyezhetik el a keletkezett szelektív csomagolási (papír, műanyag, fém, üveg) hulladékukat:

• Széchenyi tér,
• Irinyi u.,
• Hóvirág u. – Kikötő u. kereszteződése,
• Munkás tér,
• Fűzfő tér,
• Hegyalja u.,
• Aradi u. – Vasút köz kereszteződése,
• Zrínyi u. bolt,
• Sirály u.,
• Bugyogóforrás u. 23.

További, részletes tájékoztatás érdekében, kérjük, keresse fel Ügyfélszolgálatunkat vagy honlapunkat (www.balkom.hu).

Ügyfélszolgálat: 8220 Balatonalmádi, Rákóczi u. 43., Telefon: 88/438-688, Fax: 88/438-843, E-mail: titkarsag@balkom.hu

Ügyfélszolgálat
Nyitva tartás
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat

    október 16-tól
április 14-ig

8:00-16:00  8:00-12:00  7:00-19:00 8:00-12:00
 április 15-től
október 15-ig
 8:00-16:00 8:00-12:00 7:00-19:00  8:00-12:00 8:00-12:00

kio

Balatonalmádi, 2016. június 21.

Tisztelettel,
Balatonalmádi Kommunális és Szolgáltató Nonprofit Kft.