BALATONFŰZFŐ őszi zöldhulladék-gyűjtés 2023.

Az őszi házhoz menő zöldhulladék-gyűjtés az eddig megszokott időpontokban, a 41. 43. 45. és 47. héten, kommunális ürítési napon, 10.11-én 10.25-én 11.08-án és 11.22-én történik. A gyűjtés az idei évben is matricák használatával valósul meg, melyeket, a Közszolgáltató és Balatonfűzfő Város Önkormányzata között történt megállapodás szerint, Ügyfeleink díjmentesen vehetnek át az alábbiak szerint:

 

  • állandó lakosok előfizetőnként összesen 8 db,
  • üdülőingatlan tulajdonosok előfizetőnként összesen 2 db Balkom emblémás zöld matricára jogosultak

 

Ezen felüli zöldhulladék gyűjtésére további emblémás zöld zsákok a SPAR ABC-ben (Balatonfűzfő, Aradi 1.) korlátlan mennyiségben megvásárolhatóak, bruttó 433 Ft/db áron. Ezt a zsákot is csak a zöldhulladék- gyűjtés ideje alatt gyűjtjük be, ezért kérjük, csak ez idő alatt helyezzék ki az ingatlan elé!

 

Zöld matrica átvétele:

A zöld matricák kiosztását a Balatonfűzfő Város Önkormányzata végzi. Helyszín: Fűzfőfürdői Közösségi és Rendezvény Tér (Balatonfűzfő, József Attila u. 12.), időpont: szeptember 18-tól november 13-ig hétfőnként 9.00-11.00 óra között, szerdánként és péntekenként 16.00-18.00 óra között.

Lehetőségük van a matricákat házhoz kérni, bruttó 500 Ft-os díj (postaköltség) ellenében tudjuk kipostázni.

 

Zöld matrica használata:

A lágy szárú zöldhulladékot maximum 120 l-es, bármilyen áttetsző zsákban szükséges gyűjteni, a matricát erre a zsákra kell jól látható helyre felragasztani (1 db matrica/zsák).

Társaságunk csak a matricával ellátott, bármilyen áttetsző (NEM fekete) zsákokba és a többlet zöldhulladék elszállítására szolgáló Balkom emblémázott zöld zsákban kihelyezett lágy szárú zöldhulladékot gyűjti be!

Kérjük, hogy fás szárú kötegelt zöldhulladékot egyáltalán ne helyezzenek ki, nem áll módunkban összegyűjteni, azokat a telephelyünkön működő lakossági hulladékudvarban vesszük át.

 

Bővebb információ: https://balkom.hu/hulladekudvar/

 

Balatonalmádi, 2023. 09. 12.