Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy május 18-tól a személyes ügyfélszolgálatot csökkentett üzemmódban újraindítjuk az alábbiak szerint. Ügyfélszolgálatunkat előre egyeztetett időpontban, kizárólag az alábbi ügy típusokkal keresheti fel:

  • zsák, edényvásárlás (piros, sárga, átlátszó): zöld zsák vásárlása miatt kérjük, NE keressenek minket, ahogy a fenti zöldhulladék gyűjtésre vonatkozó tájékoztatóban is írtuk, a zöld zsák forgalmazása szünetel,
  • szolgáltatás átírása (tulajdonosváltás miatt): csak az ide vonatkozó dokumentumokkal együtt keressen minket, pl. adásvétel esetén adásvételi szerződés, az ügyhöz tartozó iratokat minden esetben kérjük, hozza magával, ezek hiánya esetén nem tud ügyet intézni.

A járványügyi előírásoknak megfelelően, a személyes ügyfélkapcsolat, a vonatkozó előírások szerint történik, ennek megfelelően a napi ügyfélforgalom erősen limitált. Kérjük, csak az esetben használja ezt a lehetőséget és foglaljon időpontot, ha az ügyintézése más módon nem lehetséges (e-mailen, telefonon, postai úton).  
Ügyfélszolgálatunkon tartózkodása során a maszk viselése kötelező, azon ügyfeleket, akik nem viselnek maszkot, nem tudjuk fogadni (lefoglalt időpont ellenére sem)! Kézfertőtlenítés az ajtóban történik, a fertőtlenítőről Társaságunk gondoskodik.

Időpontfoglalását az alábbi link használatával teheti meg: https://balkom.hu/idopontfoglalas/ !

Pontos és friss információkkal kapcsolatosan, kérjük, folyamatosan kövessék nyomon honlapunkat (www.balkom.hu/hirek/)!

Szíves együttműködésüket köszönjük!

Vigyázzunk egymásra, családunkra és magunkra!

Balatonalmádi, 2020. május 11.