Válassza ki a kívánt település: 

Üveghulladék-gyűjtőpontok Lovason

Lakossági szelektív hulladékgyűjtés Lovas belterületen

A csomagolási papír, műanyag, fém hulladékok elkülönített gyűjtése kizárólag házhoz menő rendszerben történik. A Balatonalmádi Kommunális és Szolgáltató Nonprofit Kft. a Közszolgáltató közreműködőjeként a házhoz menő szelektív csomagolási hulladékgyűjtést Lovas belterületen végzi (hegyen nem). A házhoz menő szelektív csomagolási hulladékgyűjtés igénybevételéhez a Közszolgáltató a tartozásmentes állandó lakosok és azon üdülő ingatlan tulajdonosok részére, akik a kommunális hulladékot is zárt gyűjtőedényben gyűjtik, térítésmentesen 120 l-es zárt szelektív hulladékgyűjtő edényt biztosít (a gyűjtőedények a jogszabályoknak megfelelő, a szolgáltatásra jellemző legfontosabb információkat tartalmazó feliratozásáról a Balkom Kft. gondoskodik, azonban ennek egyszeri gyártási költsége, bruttó 450 Ft, az igénybevevőt terheli). Azon Ügyfelek, akik a 120 l-es zárt szelektív hulladékgyűjtő edényt nem tudják igénybe venni, bármilyen átlátszó max. 120 l-es hulladékgyűjtő zsákkal kapcsolódhatnak be a szolgáltatásba.

A házhoz menő szelektív csomagolási hulladékgyűjtés egész évben, páros heteken, a kommunális hulladék ürítési napján történik.

A 120 l-es zárt szelektív hulladékgyűjtő edények igénybevételének menetéről, bővebb tájékoztatás érdekében, kérjük, keresse Ügyfélszolgálatunkat.

 

Üveghulladék-gyűjtőpontok a fenti térképen jelölt helyszínen találhatók.