Tisztelt Ügyfeleink!

Felhívjukfigyelmüket, hogy Társaságunk, a zöldhulladék helyben történő visszaforgatása és hasznosításának elősegítése érdekében, könnyen használható kerti aprítógépeket biztosít a lakosság részére, mellyel a fás szárú zöldhulladékából, egyszerűen hasznos és környezetbarát ágaprítékot készíthet saját kezűleg otthonában.

  • – Az összeaprított ágak kisebb helyet foglalnak el, alkalmasak mulcsozásra, vagyis a kert talajának takarására (fenyőkéreg vásárlása helyett). Az aprított gallyal takart területen nehezebben tudnak előtörni a gyomok, és a talaj is jobban tartja a nedvességet.
  • – Amennyiben nincs szükségük annyi ágaprítékra a kertben, mint amennyi rendelkezésre áll a zöldhulladékból, akkor is jó hasznát vehetik, hiszen ha a gallyakat, vesszőket aprítva teszik a komposztálóba, ezzel egy szellőző réteget kialakítva, hamarabb és jobb minőségben készül el a komposzt.

Társaságunk az aprítógépet 1 napra díjmentesen biztosítja, a gép szállítását és visszaszállítását Önnek kell megoldani. Amennyiben a gép szállítását nem tudja megoldani, 3.937 Ft+ÁFA díj ellenében tudjuk ki- beszállítani. Az 1 napot meghaladó használat esetén fizetendő díj 2500 Ft+ÁFA/nap.

Az aprítógép igényléséhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az ugyfelszolgalat@balkom.hu e-mail címen!

A gyorsabb kommunikáció érdekében, kérjük, az e-mailben szíveskedjenek megadni nevet, partnerazonosítót és telefonszámot!

Várjuk megkereséseiket!